Skip to main content

Verstappen – Turnhout

4Technics mocht volgende zaken voor haar rekening nemen:

  • Verwarming & koeling via geothermische warmtepompen met vloerverwarming en ventilo’s
  • Ventilatie met warmterecuperatie
  • Sanitaire voorzieningen, inclusief regenwaterrecuperatie

Verstappen Uitvaartzorg heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in het centrum van Turnhout, in de Otterstraat. Met twee moderne groet- en familiekamers, een aula, een winkel en een rustgevende binnentuin biedt deze nieuwe locatie alles wat nodig is voor een waardig afscheid.

Verstappen Uitvaartzorg is al geruime tijd actief in de Kempen, met funeraria in Geel, Kasterlee, Lichtaart, Merksplas en Beerse. Echter, zij waren nog niet aanwezig in het centrum van Turnhout. In 2020 kregen ze echter de kans om Maes-Beck in de Otterstraat over te nemen. “Om onze dienstverlening te verbeteren en aan de huidige normen te voldoen, zijn we op zoek gegaan naar een nieuw pand. Dat hebben we gevonden in dezelfde Otterstraat”, aldus Rumo Verstappen.

Het nieuwe uitvaartcentrum beschikt over een aula die plaats biedt aan 50 personen voor intieme ceremonies. De aula is toegankelijk via een prachtige binnentuin waar rust en sereniteit heerst. Daarnaast zijn er ook twee groetkamers met elk een eigen familiekamer waar nabestaanden in alle privacy kunnen samenkomen.

Rumo en Christel Verstappen staan aan het hoofd van dit uitgebreide team. Hun zoon Michiel is ook actief betrokken bij het bedrijf als vertegenwoordiger van de volgende generatie. De verantwoordelijkheid voor de funeraria in Merksplas, Beerse en Turnhout ligt bij Steven en Lieve Verstappen (broer en schoonzus), terwijl Ingrid en Tim Wuyts Verstappen vertegenwoordigen in Kasterlee en Lichtaart.

Daarnaast heeft Verstappen Uitvaartzorg, in samenwerking met Geelse aroma communicatie, ook een vernieuwde website gelanceerd. Op deze website kunnen bezoekers een overzicht vinden van de verschillende funeraria en aula’s. Bovendien is het mogelijk om online aan te geven dat je aanwezig zult zijn bij een koffietafel, condoleances achter te laten of bloemen en rouwkransen te bestellen.

Met de opening van hun nieuwe vestiging in Turnhout is Verstappen Uitvaartzorg nog beter toegerust om families te ondersteunen tijdens moeilijke tijden. Met hun professionele team staan ze klaar om de gemeenschap van Turnhout en omgeving te helpen bij het organiseren van respectvolle en persoonlijke uitvaarten.

Leave a Reply