Skip to main content

Sanitair

In combinatie met de verwarmingsinstallatie plaatsen wij met de grootste zorg uw sanitaire installatie.
(enkel bij nieuwbouw of volledige renovatie).

Onze werkwijze gaat als volgt:

  1. Verkennend gesprek met de klant waarin de verschillende mogelijkheden worden besproken. Er wordt uitgelegd met welke materialen wij werken.
  2. Opmaak van een gedetailleerde offerte waarin u precies terug vindt wat u mag verwachten. Offerte wordt opgesteld met duidelijk vermelde eenheidsprijzen, zodat er altijd een transparante verrekening kan gemaakt worden wanneer er na ondertekening nog wijzigingen moeten aangebracht worden.
    De offerte wordt u niet toegestuurd via mail, maar persoonlijk overhandigd zodat wij u deze ook duidelijk kunnen toelichten.
  3. U kiest uw sanitaire toestellen bij een groothandel waarmee wij samenwerken.
  4. Opmaak van een volledig leidingenplan, waarop alles duidelijk is ingetekend.
    Voor start van de werken, overlopen we  samen met u de werkzaamheden zodat u tijdens de werken niet voor onverwachte situaties komt te staan.
  5. Uitvoering volgens de regels van de kunst en volgens de afgesproken timing.

Badkamer renovatie

Is uw badkamer aan vernieuwing toe?

Neem dan snel contact met ons op!

Na een eerste bezoek wordt de badkamer opgemeten en luisteren wij naar uw verlangens. Met deze gegevens en uw noden in het achterhoofd gaan wij aan de slag.

Wij maken voor u een afspraak met een van onze partners waar u perfect wordt bijgestaan in de keuze van uw sanitaire toestellen.
Indien u echt iets exclusiefs wil, werken wij samen met een gekend interieurarchitect. Zo komen we samen tot de  beste oplossing die perfect past bij uw wensen.

Tijdens de uitvoering, werken wij samen met een vast team van meubelmakers,  tegelaars,  gyprocplaatsers,  glasplaatsers, elektriciens en schilders.

Stuk voor stuk zijn deze firma’s, waar wij mee samenwerken, echte vakmensen, die samen met ons maar 1 ding willen, namelijk een perfect eindresultaat volgens de opgemaakte planning en offerte.

Offerte op maatHerstellingOnderhoud
Niet gevonden wat u zoekt?

Hebt u een vraag of wenst u een afspraak te maken?

Andere diensten
Hernieuwbare energie
Airco- en koelinstallaties
Verwarmingsinstallaties
Woningventilatie
Specialist klimaatplafonds